KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Archiwum 2017/2018

Kolejny turniej za nami

W październiku zakończył się Międzyklasowy Turniej Piłki Nożnej organizowany w ramach Szkolnych Igrzysk Sportowych dla uczniów naszej szkoły. Turniej rozgrywany jest od momentu powstania przy szkole boiska ORLIK, a tegoroczna edycja była już siódmą. W turnieju biorą udział reprezentacje klas. W drużynie...

Unihokej dziewcząt

Dnia 20 listopada odbyły się Mistrzostwa Tomaszowa Maz. w Unihokeja dziewcząt. Reprezentacja naszej szkoły w składzie: Patrycja Szczepanik kl 3b, Natalia Dobrzyńska kl 2e, Paulina Mazurek kl 3d, Natalia Kałuża kl 3c,  Maria Murawska kl 3c, Zuzanna Wójciak kl 3b, Alicja Mariańska 2c, Aleksandra Robak, wywalc...

11 listopada w naszej szkole

10 listopada 2017r. z okazji 99. rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 10 odbył się Festiwal Piosenki Patriotycznej. W kategorii solista pierwsze miejsce zajęła uczennica klasy 3d Sandra Toczek z piosenką pt. "Dziewczyna z granatem". Natomiast w kategorii zespół wygra...

Ogólnopolski sukces Magdaleny Nowak

"Jezus Chrystus naszym Królem" to ogólnopolski konkurs literacki, plastyczny oraz multimedialny zorganizowany przez "Stowarzyszenie Róża" z Krakowa w ramach ogólnopolskich obchodów rocznicy proklamacji Jubileuszowego Aktu przyjęcia Jezusa Chrystusa za Króla i Pana. Na konkurs n...

Biegacze na medal

Nasza szkoła wspaniale rozpoczęła sportowy rok szkolny. Zarówno reprezentacja chłopców jak i dziewcząt wykazała się ogromnym zaangażowaniem oraz zdolnościami w Mistrzostwach Miejskich jak i Powiatowych w Indywidualnych Biegach Przełajowych, które odbyły się 22.09.2017 r. na To...

Święto Odzyskania Niepodległości

Dnia 11 listopada uczniowie klas siódmych wraz z wychowawcami reprezentowali naszą szkołę w obchodach 99. rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. Uroczystości z tej okazji rozpoczęły się od mszy świętej w kościele pw. Najświętszej Marii Panny Królowej Polski. Dalsza część miał...

Dzień Edukacji Narodowej

Na ten szczególny dzień czeka się z niecierpliwością. Mowa oczywiście o Dniu Edukacji Narodowej, którego obchody w naszej szkole miały miejsce 13.10.2017 r. Spotkanie nauczycieli, rodziców i uczniów rozpoczęło uroczyste ślubowanie czwartoklasistów i sió...

Lekcja wspomnień o Aleksandrze Kamińskim

9 listopada 2017r.  na lekcji języka polskiego w klasie IIb odbyło się spotkanie z panią Barbarą Rybarczyk – emerytowaną nauczycielką i drużynową w zuchach, byłą studentką Aleksandra Kamińskiego.  Spotkanie zorganizowała grupa realizująca projekt edukacyjny: Filip Andryszczak, Zuzanna Matuszewska, Natal...

Aparat i my

31.10.2017
Aparat i my

Aparat i my

31.10.2017

Dnia 31 października br. na Zamku w Inowłodzu odbyło się podsumowanie i rozdanie nagród II Spalskiego Konkursu Fotograficznego, w którym dwóch uczniów Julia Sikora 2d i Kacper Groń 2b stanęli na podium. Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów fotograficznych...