KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Archiwum 2017/2018

26 czerwca w sali obrad Urzędu Miasta Tomaszowa Mazowieckiego prezydent miasta Marcin Witko nagrodził najzdolniejszą młodzież z tomaszowskich szkół. Wśród nich zostali nagrodzeni nasi uczniowie:1 Natalia Kałużna klasa III laureatka wojewódzkiego konkursu przedmiotowego z języka polskieg...

KLASA IV WE WROCŁAWIU

19 czerwca uczniowie klasy IV udali się na wycieczkę do Wrocławia.Na pierwszym przystanku zwiedzali Kolejkowo – świat w miniaturze, w którym zobaczyli Wrocław oraz sielankę polskiej wsi – rzeczywistość i życie mieszkańców w otoczeniu budowli z terenu Dolnego śląska.Uczniowie odbyli r&oacut...

Sukses naszych uczennic w piłce plażowej

Dziewczęta z naszej szkoły zdobyły 1 miejsce w mieście i 2 w powiecie w piłce plażowej. Naszą szkołę reprezentowały Aleksandra Kwaśniewska kl. 2c, Wiktoria Kaczmarek kl. 2c oraz Paulina Mazurek kl. 3d. Opiekunem była p. Anna Grzelak. Serdecznie gratulujemy....

13 czerwca 2018r. na stadionie Legii Warszawa został rozegrany finał ogólnopolskiego konkursu „Trzymaj formę!”. Udział w konkursie miał na celu zwiększenie świadomości młodzieży na temat zbilansowanego odżywiania oraz odpowiedniej aktywności fizycznej. Do rywalizacji zgłosiło się 14 tysięcy uczni&oac...

Jak co roku nasza szkoła włączyła się w akcję Góra Grosza, która przeprowadzana jest na rzecz dzieci, które nie wychowują się we własnej rodzinie.  Tegoroczna akcja po raz kolejny potwierdziła, że zawsze można liczyć na bezinteresowną pomoc naszej społeczności uczniowskiej. Dziękujemy za aktyw...

Przedstawicielki samorządu najlepsze w konkursie kulinarnym

08 czerwca 2018 r. przedstawicielki Samorządu Uczniowskiego miały przyjemność uczestniczyć w Festiwalu Kultury Rosyjskiej w Tomaszowie. Uczennice  klasy II a poznawały kulturę rosyjską od kuchni i przyrządzały pod opieką pani Anny Borcuch typowe potrawy naszych wschodnich sąsiadów: bliny...

Turniej o „Puchar Dyrektora ZSP nr 3” pod hasłem „Poszukiwacze zaginionych symboli”

8 czerwca w Zespole Szkół Ponadgimnazjalych nr 3 im. Jana Pawła II w Tomaszowie Mazowieckim odbył się turniej o „Puchar Dyrektora ZSP nr 3” pod hasłem „Poszukiwacze zaginionych symboli”. Turniej miał charakter gry terenowej. Naszą szkołę reprezentowała klasa IIIc wraz z opiekunem panią Ed...

Trójka najlepsza w konkursie na transparent

Już po raz kolejny w Tomaszowie Maz. dnia 27 maja  2018 roku przeszedł ulicami naszego miasta „Marsz dla Życia i Rodziny”. Hasło przewodnie w tym roku to  ” Polska Rodziną Silna” Z tej okazji odbył się też konkurs na transparent. Komisja konkursowa składająca się z przedstawiciela orga...

24 maja komisja konkursowa zakończyła ocenę działań z zakresu cyberbezpieczeństwa prowadzonych od września 2017 roku do kwietnia 2018 roku przez szkoły biorące udział w trzeciej edycji konkursu„Jesteśmy cyfrowobezpieczni!”. Projektowi patronuje Ministerstwo Edukacji Narodowej. Podstawowym celem konkursu był...