KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Międzynarodowy Dzień Kropki

15 września 2020r. Klasa "0" świętuje Międzynarodowy Dzień Kropki.Dzień Kropki 15 września  to wielkie święto kreatywności, pokonywania ograniczeń, umacniania wiary we własne siły. Co roku gromadzi miliony dzieci i nauczycieli wokół historii Vashti, bohaterki "Kropki" Petera Reynoldsa."Kropka" to napi...

81. rocznica agresji ZSRR na Polskę

Uczniowie klasy piątej  w dniu 17 września 2020 r. wzięli  udział wraz z wychowawcą p. Izabelą Kolanko w  uroczystościach związanych z 81. rocznicą agresji ZSRR na Polskę...

I bieg im. Bogusława Drozdowskiego

I bieg im. Bogusława Drozdowskiego z Białobrzeg do Spały dystans 6,5 km. Naszą szkołę reprezentował katecheta pan Marcin Rybak który ukończył bieg z czasem 31,51. Na zdjęciu z Wandą Panfil mistrzynią świata z Tokio w maratonie oraz zwyciężczynią maratonów w Bostonie, Londynie, Nowym Jorku....

Powszechny spis rolny

Wraz z rozpoczęciem roku szkolnego – 1 września rozpoczął się Powszechny Spis Rolny i potrwa do 30 listopada 2020 r. To badanie statystyka publiczna realizuje co 10 lat – ostatni spis rolny przeprowadzono w 2010 r. Udział w Spisie Rolnym jest obowiązkowy.Do uczestnictwa w badaniu zobowiązani są wszyscy uży...

Pomóż młodym na kresach

Zapraszamy do udziału w akcji "Pomóż młodym na kresach"...

Uroczystości z okazji 190 rocznicy nadania praw miejskich naszemu miastu

190 lat temu, dokładnie 8 września, przed miejskim ratuszem miało miejsce niezwykle ważne wydarzenie- nadanie Tomaszowowi praw miejskich. W rocznicę tego wydarzenia przed Urzędem Miasta odbyła się uroczystość, w której wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej nr 3 im. J. Piłsudskiego.

Dzień dobry Szkoło !

W dniu 1 września 2020 r. uczniowie Szkoły Podstawowej nr 3 przywitali radośnie kolejny, nowy rok szkolny 2020/2021.

Harmonogram spotkań z wychowawcami  w dniu 1 września- rozpoczęcie roku szkolnego 2020/ 2021Godz. 8.30klasa VIIIa- sala 23klasa VIIIb- sala 25                            &...

Tomaszów Mazowiecki w przyszłości ‒ konkurs

Jak wyobrażasz sobie nasze miasto za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat? Co chciałabyś/chciałbyś zmienić? Czego brakuje, żeby żyło się lepiej? Na te i podobne pytania mogą odpowiedzieć najmłodsi tomaszowianie, biorąc udział w konkursie pn. „Tomaszów Mazowiecki w przyszłości – tak to widzę”....

Drodzy Rodzice

17.08.2020

Drodzy Rodzice

17.08.2020

Drodzy Rodzice 25 sierpnia (wtorek) o godz. 17.00 w sali gimnastycznej Szkoły Podstawowej nr 3 im. J. Piłsudskiego odbędzie się spotkanie dyrektora szkoły i wychowawców z rodzicami dzieci, które w nowym roku szkolnym rozpoczną naukę w klasie pierwszej. 26 sierpnia (środa) o godz. 16.00 na p...