KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Dziecka- dzień radości i dobrej zabawy w SP3

1 czerwca w naszej szkole nie było tradycyjnych zajęć. Uczniowie wszystkich klas przyłączyli się do wspólnej zabawy na placu szkolnym. Słodki poczęstunek i upominki dla dzieci ufundowała Rada Rodziców.

Dzień mamy w klasie 1a

Mojej Mamusi Kochanej składam życzenia najszczersze blaskiem słońca pleciony ten oto mały wierszyk Niech każdy dzień Twój – słonko naznaczy blaskiem radości w domu i w pracy.                     Niech nam żyją ...

Głosujemy na naszą szkołę w konkursie!!!

Drodzy Uczniowie, Rodzice, Nauczyciele, Ciocie, Wujkowie, Babcie, Dziadkowie i wszyscy Sympatycy naszej Szkoły! FINAŁOWY TYDZIEŃ PROJEKTU PHO3NIX ACTIVE SCHOOL ROZPOCZYNAMY ! Wielka mobilizacja do głosowania na przygotowany przez szkołę sportowy materiał video w ramach zmagań o tytuł: NAJBARDZIEJ INSP...

klasa 3a na wycieczce

19 maja 2021 r. klasa 3a wraz z wychowawczynią wybrała się na wycieczkę do Skansenu Rzeki Pilicy i Rezerwatu Przyrody Niebieskie Źródła. Celem wycieczki było pokazanie dzieciom ciekawych miejsc znajdujących się w Tomaszowie Mazowieckim. O eksponatach, które znajdują się na terenie skansenu opowiadał ...

Konkurs plastyczny

Z przyjemnością informuję, że konkurs plastyczny pt."Tomaszów Mazowiecki - najciekawsze miejsca" został rozstrzygnięty. Celem konkursu było wyrabianie u dzieci i młodzieży patriotyzmu lokalnego, pogłębianie wiedzy na temat historii naszego miasta. Konkurs przeznaczony był dla uczniów szkół podstawo...

Uroczystość I komunii św. naszych uczniów

1 maja 2021 o godz.9.00,10.30 oraz 12.00  w parafii św. Antoniego w Tomaszowie Maz. do sakramentu I Komunii Świętej przystąpili uczniowie klas trzecich z naszej szkoły. Dzieci przed kościołem przywitał i  pobłogosławił ksiądz proboszcz Sławomir Klich. Ten sam gest wykonali potem rodzice. Następnie odbyła ...

Podsumowanie konkursu "Baśnie braci Grimm i postacie z filmów Disneya"

W 30 kwietnia 2021 r. w Szkole Podstawowej nr 3 im. J. Piłsudskiego odbyło się podsumowanie powiatowego konkursu plastyczno- językowego pt. Baśnie braci Grimm i postacie z filmów Disneya”.Autorkami przedsięwzięcia były nauczycielki języka obcego z „Trójki”:

Dzień Ziemi 2021

Nasza szkoła corocznie bardzo aktywnie uczestniczy w obchodach Dnia Ziemi, przygotowując akcje ekologiczne, sadząc drzewa, organizując happeningi, czy apele. Niestety w tym roku, jak wszyscy, możemy zaakcentować udział w tym święcie tylko zdalnie. Jakie działania podjęliśmy? Uczniowie młodszych klas obejrzą kr&oa...

UWAGA KONKURS!

20.04.2021
UWAGA KONKURS!

UWAGA KONKURS!

20.04.2021

Zachęcamy do wzięcia udziału w szkolnym konkursie plastycznym pt. "Kocham Cię, Polsko!". Przewidziano wspaniałe nagrody! W poniższym linku znajduje się zgoda na udział w konkursie, która prosimy wypełnić przed złożeniem pracy. Do prac, które są wysyłane droga elektroniczna proszę dodać skan podpisan...