KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konsultacje i zebrania

TERMINARZ SPOTKAŃ RODZICÓW Z NAUCZYCIELAMI W ROKU SZKOLNYM 2019/2020

 

MIESIĄC

FORMA I TERMIN SPOTKANIA

 

WRZESIEŃ

 

Zebrania ogólnoklasowe- wszystkie

klasy 17 września 2019 r. (wtorek)

 

PAŹDZIERNIK

 

Konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu

 

LISTOPAD

 

Zebrania śródokresowe   12 listopada 2019 r. (wtorek))

Podnoszenie świadomości pedagogicznej rodziców

 

GRUDZIEŃ

 

Konsultacje- wszyscy nauczyciele

10 grudnia 2019 r. (wtorek)   godz.17.00

 

STYCZEŃ

 

Konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu;

 

LUTY

 

Zebrania ogólnoklasowe za I semestr

4 lutego 2020 r. (wtorek)

MARZEC

Konsultacje- wszyscy nauczyciele

17  marca 2020 (wtorek) r.  godz. 17.00

 

KWIECIEŃ

 

Konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu;

 

MAJ

Zebrania śródokresowe

w dniach 19 maja 2020 r.

(wtorek)

Podnoszenie świadomości pedagogicznej rodziców uczniów

 

 

CZERWIEC

 

Konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu