KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konsultacje i zebrania

TERMINARZ SPOTKAŃ RODZICÓW Z NAUCZYCIELAMI W ROKU SZKOLNYM 2021/2022

 

MIESIĄC

FORMA I TERMIN SPOTKANIA

 

WRZESIEŃ

 

Zebrania ogólnoklasowe- wszystkie

klasy 14, 15 września 2021 r. (wtorek, środa)

 

PAŹDZIERNIK

 

20 października 2021 r. -Konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu- mogą być w formie on- line

 

LISTOPAD

 

Zebrania śródokresowe   17, 18  listopada 2021  r.
( środa, czwartek )

 

GRUDZIEŃ

 

7  grudnia 2021 r. ( wtorek) - konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu- mogą być w formie on- line

 

STYCZEŃ

 

Zebrania ogólnoklasowe za I semestr

26, 27 stycznia 2022 r. ( środa, czwartek);

 

MARZEC

16 marca ( środa) 2022 r.- konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu

 

KWIECIEŃ

 

5 kwietnia 2022 r. ( wtorek) - zebrania z rodzicami kl. VIII- procedury związane z organizacją egzaminu ósmoklasisty;

MAJ

Zebrania śródokresowe

w dniach  od 10 do 11 maja 2022 r.

(wtorek, środa)

 

 

CZERWIEC

 

2 czerwca 2022 r. ( czwartek) -konsultacje indywidualne po uzgodnieniu terminu z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu