KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konsultacje i zebrania

TERMINARZ SPOTKAŃ RODZICÓW Z NAUCZYCIELAMI W ROKU SZKOLNYM 2020 /2021

 

MIESIĄC

FORMA I TERMIN SPOTKANIA

 

WRZESIEŃ

 

Zebrania ogólnoklasowe- wszystkie

klasy 14 i 15 września 2020 r. (poniedziałek, wtorek)

 

PAŹDZIERNIK

 

20. 10. 2020 r. -konsultacje indywidualne po uzgodnieniu godziny z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu
                        (niezbędne jest zachowanie zasad reżimu sanitarnego)

LISTOPAD

 

Zebrania śródokresowe   18, 19 listopada 2020 r. (wtorek, środa)

Podnoszenie świadomości pedagogicznej rodziców

 

GRUDZIEŃ

 

9 grudnia 2020 r. (wtorek) - konsultacje indywidualne po uzgodnieniu godziny z wychowawcą i nauczycielem przedmiotu ( niezbędne jest zachowanie zasad reżimu sanitarnego)

 

STYCZEŃ

 

Zebrania ogólnoklasowe za I semestr 13,14 stycznia 2021 r. ( środa, czwartek)

LUTY

 

Ferie zimowe

MARZEC

 

17  marca 2021r. (środa) - konsultacje indywidualne po uzgodnieniu godziny z wychowawcą lub nauczycielem;

                                       ( niezbędne jest zachowanie zasad reżimu sanitarnego)

 

KWIECIEŃ

 

7 kwietnia 2021 r.- zebrania z rodzicami klas VIII- procedury związane z organizacją egzaminu ósmoklasisty

 

MAJ

Zebrania śródokresowe w dniach 12, 13  maja 2021 r. (środa, czwartek)

 

CZERWIEC

 

9 czerwca 2021r. - konsultacje indywidualne po uzgodnieniu godziny z wychowawcą lub nauczycielem przedmiotu

                           ( niezbędne jest zachowanie zasad reżimu sanitarnego)