KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Sukcesy

VII Powiatowy Konkurs Recytatorski w Językach Obcych

Dnia 14 marca odbyło się podsumowanie VII Powiatowego Konkursu Recytatorskiego w Językach Obcych, organizowanego przez II Liceum Ogólnokształcące w Tomaszowie Mazowieckim. Tematem przewodnim tegorocznego konkursu był motyw trzech miast: Berlina, Londynu i Moskwy.  W konkursie zostały nagrodzone dwie uc...

KONKURSY PLASTYCZNO-JĘZYKOWE ROZSTRZYGNIĘTE!

12 marca w naszej szkole odbyło się rozstrzygnięcie dwóch konkursów plastyczno-językowych: pierwszego dla przedszkolaków na symbol Wielkiej Brytanii i drugiego dla uczniów tomaszowskich szkół podstawowych i gimnazjalistów Królowa Elżbieta II w Moich Oczach. Uroczystość u...

Konkurs plastyczny "Zaprojektuj swój świat"

Dnia 7 marca 2019 r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 6 im. St. Wyspiańskiego w Tomaszowie Mazowieckim odbyła się XVI edycja Powiatowego Konkursu Plastycznego dla uczniów klas siódmych i ósmych szkół podstawowych oraz klas trzecich gimnazjalnych pt. ,,Zaprojektuj swój świa...

 XXIX Ogólopolska Olimpiada Teologii Katolickiej

27 lutego 2019 roku w sali konferencyjnej kurii łódzkiej odbył się II etap XXIX Ogólnopolskiej Olimpiady Teologii Katolickiej. Naszą szkołę reprezentowała Wiktoria Płóciennik z klasy VIIIb. Wiktoria w listopadzie wygrała eliminacje szkolne i rywalizowała z najlepszymi uczniami nie tylko gimnazj&oac...

Igrzyska w siatkówce

8 lutego w Szkole Podstawowej nr 10 odbył się pierwszy, miejski etap szkolnych igrzysk sportowych w siatkówce. Dziewczęta z naszej szkoły zmierzyły się w trzech meczach z następującymi drużynami : SP nr 3, SP nr 8 oraz SP nr 10. Pierwsze dwa mecze,, trójka " wygrała ze znaczną przewagą punktów. Zap...

Dnia 20 lutego 2019 r. odbył się konkurs ,,TALENTY ROKU w MOK-u'' zorganizowany przez Miejskie Centrum Kultury   w Tomaszowie Mazowieckim - Filia MOK. Uczestnikami byli uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych, chcący zaprezentować swoje umiejętności taneczne, sportowe, wokalne, komiczne, cyrk...

 Finaliści Wojewódzkich konkursów Przedmiotowych

Mamy dwoje finalistów  Wojewódzkich Konkursów Przedmiotowych. Swą nimi: Oliwia Strzechowska z klasy VIII  (z języka polskiego) i Bartosz Wielgosz z klasy III gimnazjum (z języka angielskiego) . Gratulujemy i życzymy finału. Połamcie długopisy i NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!    ...

Konkursu Najpiękniejszy zabytek Tomaszowa Mazowieckiego i Powiatu

W dniu 11 stycznia w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 6 im. Stanisława Wyspiańskiego w Tomaszowie Mazowieckim odbyło się rozstrzygnięcie Powiatowego  Konkursu Najpiękniejszy zabytek Tomaszowa Mazowieckiego i Powiatu. Adresatami konkursu byli uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych  ...