KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dzień Dziecka w naszej szkole

31 maja w naszej szkole odbyła się impreza z okazji Dnia Dziecka. Uczestników spotkała moc atrakcji. Całe święto okrzyknięto „Wakacjami w Europie”. Każdy z nas chociaż na chwilę mógł przenieść się do innego kraju. Wszystkie klasy zostały zobowiązane do przedstawienia wylosowanego przez siebie państwa. Zapoznaliśmy się z kultura i posmakowaliśmy lokalnych potraw przygotowanych przez uczniów.- „W tym roku pojedziemy na wakacje do Grecji” – podsumowała zwycięstwo klasy 6 pani Grzelak.Po zakończeniu konkursu cała szkoła zaangażowała się w bicie rekordu osób tańczących „Czekoladę”. Na zakończenie zorganizowany został pokaz piłki nożnej, w którym wystąpili piłkarze tomaszowskiej Lechii. Za całe wydarzenie odpowiedzialny był pan Wiesław Żmuda.Była wspaniała atmosfera i dobra zabaw

Filmy z Dnia Dziecka w naszej szkole

https://youtu.be/Y9Dx6M8koPc

https://youtu.be/0_5W9qlvLqU

https://youtu.be/KSM6D8AsbIE

https://youtu.be/usMbebJmCpE

https://youtu.be/4TRTSBG8aD0

https://www.youtube.com/watch?v=9_6EZYhYVSU&feature=youtu.be