KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Święto orzecha

22 października obchodziliśmy  Święto Orzecha. Najmłodsi przyszli do szkoły przebrani za największe wielbicielki tego przysmaku – wiewiórki. Było więc u nas kolorowo      i wesoło, zwłaszcza gdy maluchy odtańczyły na sali taniec do piosenki "Wiewióreczko mała". Uczniowie roz...

Z podwórka na stadion o Puchar Tymbarku

18 października 2019 r. odbyły się eliminacje miejskie największego ogólnopolskiego turnieju piłki nożnej dla dzieci „Z podwórka na stadion o Puchar Tymbarku”. Po raz pierwszy w tej piłkarskiej imprezie wystartowała nasza szkoła w kategorii chłopców U12. Oprócz SP 3 udział wzięły...

Spektakl"Akademia Pana Kleksa"

Dnia 21 października klasa IV brała udział w przedstawieniu w Teatrze Muzycznym pt:" Akademia Pana Kleksa". Wszyscy świetnie się bawili, były tańce i poszukiwanie guzika....

Spektakl pt. ,,Shrek”

11 października 2019 r. uczniowie klasy 2 a i 2 b wraz z wychowawcami obejrzeli spektakl pt. ,,Shrek”, realizowany przez aktorów z Narodowego Teatru Edukacji we Wrocławiu. Wspaniała baśń o tolerancji i przyjaźni zdobyła serca uczniów. Niebanalny humor, błyskotliwe dialogi i świetne postacie oraz gra...

Strażacy w naszej szkole

Wychodząc naprzeciw zainteresowaniom najmłodszych uczniów, wychowawczyni klasy Ib, pani Kamila Herka zaprosiła do szkoły przedstawicieli Ochotniczej Straży Pożarnej w Lubochni. Panowie Strażacy zajechali na plac szkolny pięknym, czerwonym wozem . Na wstępie zaprezentowali dzieciom przedmioty znajdujące się na wy...

Dzień Nauczyciela i ślubowanie uczniów

Apel z okazji Dnia Edukacji Narodowej, połączony ze ślubowaniem klas pierwszych i czwartych, odbył się w Szkole Podstawowej nr 3 im. Józefa Piłsudskiego 14 października. Na wstępnie dyrektor szkoły, Lucyna Siudzińska powitała znakomitych gości:  Zastępcę Prezydenta Miasta Tomaszowa Mazowieckiego, panią Izab...

Dzień Chłopaka w klasie 2a

3 października 2019 r. klasa II a wybrała się na wycieczkę do Fiero ! Pizza w Tomaszowie Maz. z okazji Dnia Chłopaka. Wizyta rozpoczęła się od krótkiej pogadanki na temat historii pizzy oraz jej pochodzenia. Uczniowie mieli możliwość zobaczyć profesjonalne przygotowanie ciasta i dodatków do pizzy, a także...

XIX Dzień Papieski

„Wstańcie, chodźmy!” to hasło XIX Dnia Papieskiego. Tradycyjnie jest on obchodzony w niedzielę przed 16 października, czyli dniem wyboru kard. Karola Wojtyły na papieża.W tym roku Dzień Papieski przypada13 października. Tego dnia w Polsce przeprowadzana jest zbiórka na stypendia dla zdolnej i niezamo...

Akcja BohaterOn

Także w tym roku szkolnym nasza placówka  bierze udział w akcji BohaterOn czyli włącz historię.  Uczniowie i nauczyciele wykonują własnoręcznie kartki do żyjących powstańców, aby w ten sposób upamiętnić i uhonorować ich poświęcenie dla ojczyzny....

Akcji "Cała Polska Czyta Dzieciom "

Wszyscy chcemy, aby nasze dzieci wyrosły na mądrych, dobrych i szczęśliwych ludzi. Jest na to sposób – czytajmy dzieciom !Uczniowie naszej szkoły rozpoczęli odwiedziny w Przedszkolu nr 11 od  wspólnego czytania oraz zabawy. Chcą w ten sposób włączyć się do akcji Cała Polska Czyta Dziec...