KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dziewczęta z „Trójki” piąte w województwie w koszykówce

Dziewczęta z Gimnazjum nr 3 jak burza przeszły przez eliminacje miejskie w koszykówce, zwyciężając wszystkie mecze. Tym samym awansowały do mistrzostw powiatowych. Na tym etapie już nie jest łatwo, bo na drodze pojawiają się zawodniczki z Ujazdu i Będkowa. Jednak w tym roku to Tomaszowska „Trójka” zwyciężyła w mistrzostwach powiatu, pokonując kolejno Gimnazjum z Ujazdu 46:19 oraz Gimnazjum z Będkowa 27:3. Tym samym nasze tomaszowianki awansowały do ½ finałów województwa w koszykówce dziewcząt. Zawody te odbyły się 12 marca 2018 w Centrum Animacji Społecznej przy ul. Farbiarskiej 20dzięki gościnności pani dyrektor Elżbiecie Łojszczyk. Do zawodów przystąpiły cztery drużyny: Zespół Szkolno Przedszkolny nr 10 ( Gim3) z Tomaszowa Maz., Szkoła Podstawowa z Mniszkowa, Zespół Szkół z Kurowic, Gimnazjum z Szydłowa. Tomaszowianki i na tym etapie okazały się najlepsze pokonując koleino Zespół Szkół z Szydłowa 37:6,  Gimnazjum z Kurowic 66:2. Awans do finału wojewódzkiego stał się faktem. 20 marca w Skierniewicach odbyły się finały wojewódzkie. Tam rozlosowano dwie grupy. Tomaszowianki znalazły się w grupie A wraz z gospodyniami turnieju Szkołą Podstawową nr 9 ze Skierniewic oraz Szkołą Mistrzostwa Sportowego Marcina Gortata 13 Łódź. Tomaszowianki po zaciętym pojedynku ze Szkołą MS MG 13 Łódź uległy dopiero w ostatniej kwarcie 31:17. W drugim meczu  z gospodyniami turnieju nasze dziewczęta zmęczone pierwszym pojedynkiem uległy 60:22 ostatecznie zajmując V miejsce w województwie. Klasyfikacja końcowa mistrzostw województwa przedstawia się następująco.

I miejsce Szkoła Podstawowa nr 9 ze Skierniewic

II miejsce Szkoła Podstawowa nr 13 z Bełchatowa

III miejsce Szkoła Mistrzostwa Sportowego Marina Gortata 13 Łódź

IV miejsce Szkoła Podstawowa nr 16 z Pabianic

V miejsce Zespół Szkolno-Przedszolny nr 10 z Tomaszowa Mazowieckiego

VI miejsce Szkoła Podstawowa nr 4 z Sieradza

W składzie naszej drużyny wystąpiły: Adamska Amelia, Cłapa Karolina, Grotek Adrianna, Hawryluk Weronika, Kamocka Blanka, Konewka Zuzanna, Krawczyk Aleksandra, Marczyk Aleksandra, Mazurek Natalia, Ogłuszka Olga, Trzonek Kinga, Wilanowska Olga, Wójciak Zuzanna. Opiekunem drużyny była Agnieszka Wiktorowicz.