KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs plastyczny

Z przyjemnością informuję, że konkurs plastyczny pt."Tomaszów Mazowiecki - najciekawsze miejsca" został rozstrzygnięty. Celem konkursu było wyrabianie u dzieci i młodzieży patriotyzmu lokalnego, pogłębianie wiedzy na temat historii naszego miasta. Konkurs przeznaczony był dla uczniów szkół podstawowych w Tomaszowie Maz. w dwóch kategoriach: klasy I - III i IV - VI. Organizatorem była Szkoła Podstawowa nr 3 im. M. J. Piłsudskiego w Tomaszowie Maz., a koordynatorem Pani Bożena Bożyk. Otrzymanych prac było 48, w tym 11 nagrodzonych. Komisja konkursowa w składzie Pani Marzena Zwolska i Pani Renata Milczarek wyłoniły następujących laureatów: w kategorii klas I - III
I miejsce   Natalia Ołownia kl. IIIc SP nr 12
I miejsce   Julia Jackiewicz kl. IIIa SP nr 3
II miejsce  Jagoda Goss kl. IIa SP nr 12
II miejsce   Hanna Jackiewicz kl. IIIa SP nr 3
III miejsce  Lena Głowa kl. IIIa SP nr 12
III miejsce   Maja Kawałek kl. IIa SP nr 12
Wyróżnienia
Stanisław Ziółkowski kl. I SP nr 12
Julia Dziubek kl. IIIa SP nr 3
Julia Trachta kl. III SP nr 12
w kategorii klas IV - VI
I miejsce   Michalina Goworek kl. IVb SP nr 6
II miejsce  Izabela Żuraw kl. IVb SP nr 6
Dziękujemy wszystkim, którzy podjęli wyzwanie i wzięli udział w konkursie. Zwycięzcom gratulujemy i zachęcamy do wzięcia udziału w kolejnych konkursach. Nagrody dostarczymy osobiście do sekretariatu szkoły, z której są laureaci.