KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

KONKURSY PLASTYCZNO-JĘZYKOWE ROZSTRZYGNIĘTE!

12 marca w naszej szkole odbyło się rozstrzygnięcie dwóch konkursów plastyczno-językowych: pierwszego dla przedszkolaków na symbol Wielkiej Brytanii i drugiego dla uczniów tomaszowskich szkół podstawowych i gimnazjalistów Królowa Elżbieta II w Moich Oczach. Uroczystość uświetnili swoimi występami wokalno-instrumentalnymi nasi uczniowie. Wśród przybyłych gości znaleźli się nagrodzeni uczniowie wraz z opiekunami (nauczycielami, dyrektorami i rodzicami). Szczególnie miło nam było gościć panią dyrektor Wydziału Edukacji – Halinę Szczucińską, która razem z panią wicedyrektor Szkoły Podstawowej nr  im. J. Piłsudskiego  –  Mirosławą Tomczyk, wręczała dyplomy nagrodzonym.

Ze względu na to, że konkurs cieszył się ogromną popularnością (dostarczono 278 prac) jury w składzie: panie Anna Maria Jurewicz, Renata Milczarek i Marzena Zwolska miało niezwykle trudne zadanie i zdecydowało podzielić prace na 6 grup.

W kategorii 5-olatki: I nagrodę zdobył Aleksander Legęncki z Przedszkola nr 11,

                                  II miejsce – Leon Jędrychowicz z Przedszkola 20,

                                 III miejsce  – Maja Pawełkiewicz i Nikola Kusideł – Przedszkole nr 11.

W kategorii 6-olatki: I miejsce – Zuzanna Grałek z Przedszkola nr 10,

                                  II miejsce – Konrad Krasowski – Przedszkole nr 12,

                                 III miejsce – Błażej Ambroziak – Przedszkole nr 7,

                                 wyróżnienia: Zuzanna Jeske i Natalia Dębiec – Przedszkole nr 7 oraz

                                                       Lena Czekaj z Przedszkola nr 20.

Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy opiekunom – paniom: Mirosławie Burchard, Patrycji Pietras, Renacie Wróbel, Agnieszce Błażyńskiej, Justynie Kamińskiej oraz Dorocie Worwąg za przygotowanie przedszkolaków.

W kategorii szkoła podstawowa kl. I-III:

                                   I miejsce – Alan Męcina – SP nr 14,

                                    II miejsce – Nadia Łaska – SP nr 13,

                                   III miejsce – Hanna Jackiewicz – SP nr 3,

                                   wyróżnienia: Amelia Szpotoń, Nikola Dębowska-Kuś, Natalia

                                 Ścierwicka ze SP nr 14, a także Sandra Nowak z SP nr 13.

W kategorii kl. IV-VI:

                                   I miejsce – Amelia Rek – SP nr 8,

                                    II miejsce – Zuzanna Filipek – SP nr 1,

                                   III miejsce – Antonina Misterkiewicz – SP nr 1,

                                   wyróżnienia: Nela Baranowska i Nela Cisowska ze SP nr 1.

W kategorii kl. VII-VIII:

                                   I miejsce – Klaudia Zysiak – SP nr 3,

                                    II miejsce – Oskar Henig – SP nr 1,

                                   III miejsce – Kaja Kostanek – Sp nr 14,

                                   wyróżnienia: Anastazja Duras i Julia Zając ze SP nr 8 oraz Nina

         Siarkiewicz i Dominika Pawlak ze SP nr 14.

W kategorii – III kl. gimnazjum:

                                   I miejsce – Irmina Bilmin – ZS-P nr 10,

                                    II miejsce – Oliwia Piotrowska – ZS-P nr 10,

                                   III miejsce – Aleksandra Brożyńska – ZS-P nr 10,

                                   wyróżnienia: Aleksandra Kubryn i Wiktoria Kondejewska – ZS-P nr 10.

Gratulujemy i dziękujemy za przygotowanie uczniów paniom: Sylwii Kunieckiej, Justynie Duda-Antochów, Joannie Kozłowskiej, Monice Nowak, Beacie Młynarczyk, Agnieszce Grzesińskiej, Renacie Grzegorzewskiej i Małgorzacie Zysiak.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom i ich opiekunom.

Dziękujemy wszystkim naszym sponsorom, bez których konkurs nie mógłby się odbyć.                            A byli to:

Wydawnictwo Express-Publishing EGIS,

Urząd Miasta Tomaszowa Mazowieckiego,

Hurtownie Art. Spożywczych ETQA z Łodzi i Ergo z Tomaszowa Mazowieckigo,

 oraz Ludwig. Firma Handlowa i Meteora również z Tomaszowa Mazowieckiego.

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z tego wydarzenia i do zobaczenia za rok.

Pozdrawiają opiekunowie konkursu – Małgorzata Zysiak i Joanna Kozłowska z SP nr 3 im. J Piłsudskiego.

PS

Obiecujemy, że relację z tego wydarzenia wraz ze zdjęciami najciekawszych prac wyślemy do królowej Elżbiety II.