KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sukcesy uczniów SP3 w konkursach Łódzkiego Kuratora Oświaty

W roku szkolnym 2017/18 uczniowie Szkoły Podstawowej nr 3 im. Józefa Piłsudskiego  w Tomaszowie Mazowieckim wzięli udział w konkursach przedmiotowych organizowanych przez Łódzkiego Kuratora Oświaty zdobywając utytułowane miejsca. Kuratoryjne konkursy przedmiotowe to jedne z najbardziej prestiżowych sprawdzianów wiedzy, w jakich mogą startować uczniowie szkół podstawowych i gimnazjów. Udział w nich wymaga od ucznia — jaki i przygotowującego go nauczyciela — zaangażowania i wielu godzin pracy.

Na szczególne wyróżnienie i podziękowanie za reprezentowanie szkoły w województwie zasługują:

Język angielski:  Julia Pisarek- finalistka  (opiekun mgr Joanna Kozłowska)

Język angielski:  Bartosz Wielgosz- finalista (opiekun mgr Łukasz Dębiec)

Historia:   Natalia Kałużna- finalistka  (opiekun mgr Tomasz  Antczak)

Wojciech Niewiadomski – finalista  (opiekun mgr Tomasz Antczak)

Chemia : Wojciech Błasiak – finalista  (opiekun mgr Małgorzata Majda)

Informatyka : Dawid Adamski – uczestnik etapu wojewódzkiego ( opiekun mgr  Piotr Kaniewski)

Religia:  Michał Osowski – laureat  etapu wojewódzkiego, uczestnik etapu ogólnopolskiego (opiekun mgr Marcin Rybak)

Matematyka: Natalia Kałużna, laureatka (opiekun mgr Małgorzata Okuszko )

Język polski:  Natalia Kałużna, laureatka (opiekun mgr Małgorzata Dobosz)

Serdecznie gratulujemy laureatom i finalistom, życząc im dalszych sukcesów i rozwijania talentów.