KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

„Trójka” w koszykówce dziewcząt w Tomaszowie bezkonkurencyjna

26 lutego na hali przy ul. Nowowiejskiej rozegrane zostały Mistrzostwa Tomaszowa w koszykówce dziewcząt. Do rozgrywek zgłosiło się sześć szkół z terenu Tomaszowa Mazowieckiego:
Szkoła Podstawowa nr 3 (Gimnazjum nr 3), szkoła Podstawowa nr 6 (Gimnazjum nr 6), Szkoła Podstawowa nr 10 (Gimnazjum nr 4), Szkoła Podstawowa Tomek, Szkoła Podstawowa nr 14 i Szkoła Podstawowa nr 12.

Zespoły zostały podzielone na dwie grupy.

W grupie A znalazły się:                                                             W grupie B znalazły się:
Szkoła Podstawowa nr 3                                                           Szkoła Podstawowa nr 9
Szkoła Podstawowa nr 12                                                         Szkoła Podstawowa nr  14
Szkoła Podstawowa Tomek                                                      Szkoła Podstawowa nr 10

Mecze w grupach przedstawiały się następująco:

SP3- SP12                         71:0                                                      SP9 – SP14                         22:16
SP12 –SP Tomek              0:53                                                      SP14 – SP10                       24:8
SP3 – SP Tomek               35:2                                                      SP9 – SP10                        31:14

W meczu o piąte miejsce do zawodów przystąpiła SP12 – SP10 0:28

Zmagania o trzecie miejsce to walka zawodniczek ze Szkoły Podstawowej Tomek  i SP 14. Po wyrównanej walce do czwartek kwarty dziewczęta z „Czternastki” uległy SP Tomek 11:20.  W meczu o pierwsze miejsce do walki stanęły Szkoła Podstawowa nr 9 i Szkoła Podstawowa nr 3. W tym meczu „Trójka” zwyciężyła 38:4.
Ostateczna klasyfikacja przedstawia się następująco:
Im Szkoła Podstawowa nr 3       awans do mistrzostw powiatu
IIm Szkoła Podstawowa nr 9      awans do mistrzostw powiatu
III m Szkoła Podstawowa Tomek
IVm Szkoła Podstawowa nr 14
Vm Szkoła Podstawowa nr 10
VIm Szkoła Podstawowa nr 12

 W drużynie mistrzyń Tomaszowa występowały: Adamska Amelia, Cłapa Karolina, Grotek Adrianna, Hawryluk Weronika, Kamocka Blanka, Konewka Zuzanna, Krawczyk Aleksandra, Marczyk Aleksandra, Mazurek Natalia, Ogłuszka Olga, Trzonek Kinga, Wilanowska Olga, Wójciak Zuzanna. Opiekunem drużyny była Agnieszka Wiktorowicz.