KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia 2020/21

„Szkoła Pamięta”

Nasza szkoła kolejny raz  wzięła udział w akcji zainspirowanej przez Ministerstwo Edukacji Narodowej pod hasłem: „Szkoła Pamięta”. Celem akcji jest zwrócenie uwagi młodych ludzi na potrzebę pielęgnowania pamięci o bohaterach naszej wolności, szczególnie tych, którzy są związani z...

Warsztaty kulinarne w kl.0

Uczniowie klasy "0" uczestniczyli w warsztatach kulinarnych pod tytułem "Kisimy kapustkę na zimę"! Zaangażowanie na 6:)  ...

Święto Niepodległości w kl.0

Klasa 0 w imieniu całej społeczności uczniowskiej, pracowników szkoły, rodziców świętowała dziś stacjonarnie  obchody Narodowego Święta Odzyskania Niepodległości. Brawo Społeczność SP 3!!!!...

5 listopada- Dzień Postaci z bajek

5 listopada- Dzień Postaci z bajek  obchodzony jest na całym świecie. Postacie z bajek stają się bliskimi przyjaciółmi dzieci. Bajki są pełne przygód. To ich bohaterowie uczą i pomagają w przezwyciężeniu przez dzieci wielu barier. Rozbudzają wyobraźnię oraz pozwalają na odkrycie piękna literatury. ...

11 listopada

10.11.2020
11 listopada

11 listopada

10.11.2020

11 listopada oddajemy hołd wszystkim Polakom i żołnierzom walczącym o wolną i suwerenną Polskę. Ten szczególny dzień przypomina nam, że nasi przodkowie nie zawsze żyli w wolnym kraju. Wspominamy tych, którzy bronili odzyskanej niepodległości, płacąc za to krwią i życiem. Dziękujemy tym, dzięki któ...

Światowy Dzień Postaci z Bajek

Kaczor Donald, Myszka Miki, Smerfy, Kubuś Puchatek, Bolek i Lolek – dziś jest ich święto. W dzieciństwie dzięki nim poznawaliśmy świat, śmialiśmy się i wzruszaliśmy. 5 listopada w Międzynarodowy Dzień Postaci z Bajek warto sobie o nich przypomnieć, choćby poprzez wspólny bajkowy seans z własnymi dziećmi....

"Płoną świeczki"...

Dzień jesienny tak cicho Jak liść zżółkły opada; Złoto ma z października Smutek ma z listopada. I w ten smutek złotawy, I w ten płomyk zamglony Przybrały się Zaduszki Jak w przejrzyste welony. Płoną świeczek szeregi, Płoną świeczek tysiące, Powiewają płomyki Zamyślone i drżące. Więc płomykiem jak dłonią, Dłonią ...

Ciszą cmentarną ...

  Ciszą cmentarną ukołysani, z dala od życia i znoju, dobiwszy wreszcie cichej przystani, odpoczywają w pokoju. Elżbieta Daniszewska "Zaduszki" [fragm.] Są dni pełne radości, szczęścia i uniesień,  ale są też inne - pełne zadumy i smutku. I taki jest listopadowy dzień. Niestety, życie ma swój p...

Zawieszenie zajęć

Uwaga!Od poniedziałku, 9 listopada br. zawieszone zostają zajęcia stacjonarne dla uczniów klas I-III szkół podstawowych. Tym samym, do 29 listopada br. przedłużone będzie zawieszenie zajęć stacjonarnych dla uczniów klas IV-VIII szkół podstawowych.

Pierwsze zajęcia z kodowania w kl. O!

Pierwsze zajęcia z kodowania w kl. O! ...